آیا ایده ای در رابطه با “طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟ ” دارید؟ مراحل طراحی سایت چیست؟ چگونه میتوانیم سایت طراحی کنیم؟ روش طراحی سایت چیست؟ و هزاران سوال مشابه در رابطه با طراحی سایت وجود دارد که اکثر علاقه مندان به دانش طراحی سایت دنبال پاسخ مناسبی برای آن هستند.
با توجه به پیشرفت فناوری امروز افراد زیادی خواهان کسب دانش طراحی سایت هستند، هدف ما در این مقاله آموزش چگونگی طراحی سایت و یا معرفی مراحل طراحی سایت می باشد.
شما و با فراگیری مطالب گفته شده به راحتی خواهید توانست طراحی وب سایت را شروع کنید. و به راحتی و بدون پرداخت هزینه برای خودتان یک وب سایت ایجاد کنید.
هدف اصلی اکثر علاقه مندان به طراحی وب سایت شروع یک کسب و کار آنلاین می باشد برای کسب اطلاعات لازم در رابطه با طراحی وب سایت با ما همراه باشید.
طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟
مرحله اول برای اینکه بتواند وارد دنیای طراحی وب سایت شوید، یادگیری زبان html می باشد.
در واقع اچ تی ام ال مانند اسکلت و چارچوب های یک وب سایت است.
و شما برای اینکه چهارچوب وبسایتتانیا قالب را درست کنید باید به این زبان نشانه گذاری تسلط داشته باشید که بعد از آن وارد برنامه نویسی سمت سرور خواهید شده در واقع فرقی نمی کند که زبان برنامه نویسی سمت سرور شما ، چه زبانی باشد، در مرحله اول باید طراحی قالب وب سایت را به اتمام برسانید.
در مرحله اول پایه و اساس شروع طراحی یک وب سایت، تسلط به html می باشد،در واقع برای قالب بندی تسلط به html لازم است.
یادگیری html کار دشواری نیست، با صرف زمان کوتاهی به راحتی می توانید به این زبان آشنایی پیدا کنید و با استفاده از آن می توانید اولین قالب وب سایت خود را طراحی کنیدT که در دنیای مجازی فیلم های مختلفی در رابطه با اموزش html به راحتی قابل دسترس است.
بعد از یادگیری کامل html مرحله دوم یادگیری css می باشد که شما به وسیله کد های سی اس اس میتوانید ظاهری زیبا و جذاب را به قالب وبسایت خود بدهید.
یادگیری سی اس اس کمی پیچیده تر از html می باشد ولی یادگیری آن کار زیاد سختی نیست شما حدود سه هفته اگر به طور کامل برای دیدن انواع آموزشهای css وقت بگذارید به راحتی می توانید،وب سایت خود را از لحاظ زیبایی و ظاهر به هر شکلی شکلی که می خواهید تغییر دهید.
بعد از یادگیری کامل html و css در طراحی سایت نوبت به یادگیری جاوا اسکریپت می رسد که شما با استفاده از جاوا اسکریپت می توانید امکانات بیشتری مانند انیمیشن، تاریخ، ساعت و یا انواع اسلایدر را به سایت خود اضافه کنید
که یادگیری جاوا اسکریپت کمی زمان بر تر از یادگیری html و css می باشد. تا الان شما با زبان های مورد نیاز برای انجام قالب وب سایت آشنا شده اید و حالا بریم سراغ موارد دیگر.
مجموعه ای از کد های آماده که برای راحتی کار در یک جا جمع شده اند و معمولا شامل کلاس ها و توابع خاصی هستند تا برنامه نویسان به راحتی بتوانند به خواستههای خود در مدت زمان کوتاهی دسترسی پیدا کند فریم ورک گفته می شود.
در واقع زمانی که شما از فرمول خاصی استفاده می کنید تا به کدهای آماده که در فریم ورک وجود دارد دسترسی پیدا کنید در نتیجه با سرعت بیشتری کار خود را انجام خواهید داد.
در حال حاضر معروف ترین فریم ورک برای انجام کارهای قالب فریم ورک بوت استرپ می باشد.
بعد از اینکه کارهای دیزاین سایت تمام شد شما در این مرحله باید یک زبان برنامه نویسی برای انجام سایر کارهای وب سایت خود انتخاب کنید.
گزینه های مختلفی برای انتخاب در پیش روی شما وجود دارد که یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی تحت وب به زبان php می باشد.
در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد از وبسایت های جهان با استفاده از زبان برنامه نویسی php ساخته شده از معروف ترین آنها می توان به فیسبوک و ویکی پدیا اشاره نمود.
اگر بتوانی زبان php را به طور کامل یاد بگیرید و با توجه به اینکه این زبان در کشور ما از محبوبیت خاصی برخوردار است و به راحتی می توانید موقعیت های شغلی مناسبی با درآمدهای بسیار خوب دسترسی پیدا کنید.
زبان های بسیار زیادی برای برنامه نویسی سمت سرور وجود دارد که asp.Net ،نود جی اس، پایتون، جاوا از زبانهای معروف برنامه نویسی می باشند.
حال نوبت به انتخاب دیتابیس مناسب برای وب سایت رسیده است که یکی از رایجترین دیتابیس ها که به خوبی با php سازگار است مای اس کیو ال می باشد.
با توجه به اینکه این دیتابیس به صورت رایگان عرضه شده و به راحتی می توانید با آن دسترسی پیدا کنید که دارای محبوبیت زیادی در بین برنامه نویسان می باشد.
پس از انتخاب دیتابیس و ساخت پایگاه داده ،نوبت به بهینه سازی وب سایت می رسد.
اصطلاح سئو به معنای بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو می باشد که دارای نقش بسیار مهمی در بازدهی و بازدید وبسایت شما است.
مثلا وقتی ما برای یافتن عبارات خاصی کلمهای را در موتورهای جستجو مانند گوگل سرچ میکنیم در واقع این موتورهای جستجو با توجه به رتبه وبسایت های یک لیست از سایت های مرتبط را در اختیار شما قرار می دهد.
اگر وبسایتتان طبق استاندارد خاصی سئو شده باشد شما خواهید توانست رتبه وب سایت خود را ارتقا دهید و جزء سایت های برتر به حساب بیاید که در این حالت خواهید توانست جایگاه خود را در صفحه اول گوگل حفظ نماید که این امر سبب افزایش بازدید و مشتریان شما خواهد شد.
بحث دیگری که از اهمیت فوق العاده زیادی در طراحی وب سایت وجود دارد ریسپانسیو واکنش گرا بودن وبسایت می باشد.
یعنی وب سایت شما باید در تمام دستگاهها مانند لپتاپها گوشی ها و مانیتور ها به یک شکل نمایش داده شود و از حالت استاندارد خارج نشود که شما به راحتی با خیلی راحت می توانید ب با استفاده از بوت استرپ وبسایت خود را ریسپانسیوکنید.
برای اینکه وب سایتتان از تمام نقاط دنیا قابل دسترسی باشد لازم است آن را در محیط اینترنتی نگهداری کنید که برای آن نیاز به خرید هاست و دامنه دارید.
هاست به فضایی از سرور گفته میشود که شما میتوانید اطلاعات و فایل های مربوط به وب سایت خود را در آن آپلود و نگهداری کنید که معمولاً هاست ها به صورت ماهیانه یا سالیانه اجاره داده می شود و هزینه مشخصی بابت دریافت می گردد .
شرکتهای مختلفی در کار ارائه دهنده هاست و دامنه هستندو شما به راحتی می توانید و پیدا کردن شرکتی معتبر میزان فضای مورد نیاز را از شرکت ارائه دهند، خریداری کرده و تمام فایل های سایت را در آن آپلود نمایید.
لازم به ذکر است ، به آدرسی که برای دسترسی به وب سایت در مرورگر نوشته میشود دامنه گفته می شود،
نام دامنه هم باید اختصاصی باشد که معمولاً شرکت های ارائه دهنده هاست و دامنه می توانند، نام مناسب برای وبسایت ارائه داده و بدان رزرو کنید.
اگر تمام موارد گفته شده را مرحله به مرحله انجام دهید به راحتی میتوان یک وب سایت عالی را برای خودتان طراحی نمایید. امیدواریم به سوال طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟ به خوبی پاسخ داده باشیم.
شرکت سئو برتر با امکام ارائه انواع خدمات طراحی سایت، سئو و پشتیبانی و… آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز می باشد
طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟
مرحله اول برای اینکه بتواند وارد دنیای طراحی وب سایت شوید، یادگیری زبان html می باشد. در واقع اچ تی ام ال مانند اسکلت و چارچوب های یک وب سایت است.
بعد از یادگیری کامل html مرحله دوم یادگیری css می باشد که شما به وسیله کد های سی اس اس میتوانید ظاهری زیبا و جذاب را به قالب وبسایت خود بدهید…