هدف ماه در این مقاله ارائه راهکارهای اصلی برای رسیدن به دانش طراحی وب سایت است.
یعنی به صورت تخصصی وارد مطالب فنی نخواهیم شد ولی تمام موارد لازم را که باید برای این موضوع را به طور کامل شرح خواهیم داد.
طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟
پیشینه طراحی سایت (طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟)
بنظرتان طراحی وب سایت ازپیشینه طولانی برخوردار است؟
به طور کلی اینترنت و دنیای مجازی دارای عمر خیلی طولانی نیست یعنی نخشتین وب سایت در سال ۱۹۹۱ به وسیله تیم برنرز لی ، ایجاد شد. که این وب سایت خیلی ساده بود و تنها شامل چند متن و لینک ساده داشت .
ولی با مرور زمان و پیشرفت تکنولوژی روند ساخت و امکانات وب سایت ها به مرور زمان پیشرفته و گسترده تر شد.
امروزه با کسب دانش لازم، به راحتی میتوان انواع وب سایت ها با امکانات خیلی عالی و کاربردی را درست کرد،
که مهمترین و اصلیترین پیش نیاز برای افرادی که علاقه مند به طراحی سایت هستند، کسب دانش زبان انگلیسی می باشد چون هر چه سطح زبان شما خوب باشد، به راحتی می توان به انواع منابع معتبر دسترسی پیدا کنید.و تمام اطلاعات به روز در رابطه با تخصص خود را کسب نمایید.
طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟
حال طراحی وب سایت را باید از کجا شروع کنیم؟ (طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟)
این سوال پیش می آید که در ابتدا طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟ همانطور که می دانیم وبسایت های امروزی، مانند سایت های قدیمی ساده و تنها دارای متن و لینک نیستند و باید بسته به نیاز مشتریان انواع امکانات را در سایت درج کرد، که برای انجام این کارها مراحلی را باید طی کنید و دانش مربوطه را کسب نماید که در ادامه به صورت کامل شرح خواهم داد.
وب سایت ها معمولا از دو قسمت فرانت اندو بک اند درست شده اند.
به قسمتی از وب سایت که توسط کاربر قابل مشاهده باشد و در مرورگر به نمایش گذاشته می شود، را فرانت اند می گویند و بخش دیگر که به پردازش ها و سرور مربوط میشود را بک اند می نامند.
مرحله اول در طراحی وب سایت از طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟
مرحله اول برای اینکه بتواند وارد دنیای طراحی وب سایت شوید، یادگیری زبان html می باشد.
در واقع اچ تی ام ال مانند اسکلت و چارچوب های یک وب سایت است.
و شما برای اینکه چهارچوب وبسایتتانیا قالب را درست کنید باید به این زبان نشانه گذاری تسلط داشته باشید که بعد از آن وارد برنامه نویسی سمت سرور خواهید شده در واقع فرقی نمی کند که زبان برنامه نویسی سمت سرور شما ، چه زبانی باشد، در مرحله اول باید طراحی قالب وب سایت را به اتمام برسانید.
اهمیت دانستن html در طراحی وب سایت (طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟)
در مرحله اول پایه و اساس شروع طراحی یک وب سایت، تسلط به html می باشد،در واقع برای قالب بندی تسلط به html لازم است.
یادگیری html کار دشواری نیست، با صرف زمان کوتاهی به راحتی می توانید به این زبان آشنایی پیدا کنید و با استفاده از آن می توانید اولین قالب وب سایت خود را طراحی کنیدT که در دنیای مجازی فیلم های مختلفی در رابطه با اموزش html به راحتی قابل دسترس است.
مرحله دوم در طراحی وب سایت از مبحث طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟
بعد از یادگیری کامل html مرحله دوم یادگیری css می باشد که شما به وسیله کد های سی اس اس میتوانید ظاهری زیبا و جذاب را به قالب وبسایت خود بدهید.
یادگیری سی اس اس کمی پیچیده تر از html می باشد ولی یادگیری آن کار زیاد سختی نیست شما حدود سه هفته اگر به طور کامل برای دیدن انواع آموزشهای css وقت بگذارید به راحتی می توانید،وب سایت خود را از لحاظ زیبایی و ظاهر به هر شکلی شکلی که می خواهید تغییر دهید.
مرحله سوم در طراحی سایت از طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟
بعد از یادگیری کامل html و css در طراحی سایت نوبت به یادگیری جاوا اسکریپت می رسد که شما با استفاده از جاوا اسکریپت می توانید امکانات بیشتری مانند انیمیشن، تاریخ، ساعت و یا انواع اسلایدر را به سایت خود اضافه کنید
که یادگیری جاوا اسکریپت کمی زمان بر تر از یادگیری html و css می باشد. تا الان شما با زبان های مورد نیاز برای انجام قالب وب سایت آشنا شده اید و حالا بریم سراغ موارد دیگر.
نقش فریم ورک در طراحی وب سایت چیست؟ (طراحی سایت را چگونه انجام دهیم؟)
مجموعه ای از کد های آماده که برای راحتی کار در یک جا جمع شده اند و معمولا شامل کلاس ها و توابع خاصی هستند تا برنامه نویسان به راحتی بتوانند به خواستههای خود در مدت زمان کوتاهی دسترسی پیدا کند فریم ورک گفته می شود.
در واقع زمانی که شما از فرمول خاصی استفاده می کنید تا به کدهای آماده که در فریم ورک وجود دارد دسترسی پیدا کنید در نتیجه با سرعت بیشتری کار خود را انجام خواهید داد.
در حال حاضر معروف ترین فریم ورک برای انجام کارهای قالب فریم ورک بوت استرپ می باشد.